BACK

ΦΕΤΑ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ Π.Ο.Π.

Τυρί από 100% Ελληνικό 
αιγοπρόβειο γάλα

Διατίθεται σε:

METAL TIN8kg, 15kg
TUPPER4kg, 2kg, 1kg, 400g, 200g, 150g
VACUUM2kg, 1kg, 400g, 200g, 150g, 100g
CUBES IN TUPPER1.8kg, 800g, 200g
FETA_TSANTILAS_17KG
17kg
Πρόβατο και κατσίκα σε καλντερίμι
Προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) , σηματάκι
Τυροκομικά - Φέτα  Έξαρχος σε τραπέζι

Με την παραδοσιακή μέθοδο στράγγισης 

Λευκό τυρί από 100% αιγοπρόβειο γάλα, που έχει στραγγιστεί με την παραδοσιακή μέθοδο της τσαντίλας αντί για τα τυποποιημένα καλούπια. Με ελαφριά γεύση και υψηλή διατροφική αξία, φέρνει την τυροκομική παράδοση της Ελασσόνας σε κάθε τραπέζι.

GR 31.2124 E.U.
Ελληνικό σήμα
agrocert πιστοποιήση, ΠΟΠ προϊόν, ΠΟΓ/750-21.07

Συστατικά:  
Μείγμα Παστεριωμένου Πρόβειου Γάλακτος (>70%) και Παστεριωμένου Αίγειου Γάλακτος (<30%), Θαλασσινό Αλάτι, Οξυγαλακτική Καλλιέργεια, Πυτιά.   
Αλλεργιογόνα: ΓΑΛΑ

 

Χαρακτηριστικά:  
Μέγιστη Υγρασία: 56%   
Ελάχιστο Λίπος επί Ξηρού: 43%   
Διατηρείται στο ψυγείο στους: +2°C to +4°C

 

Διατροφική δήλωση:

Ανά100g30g%RI* (30g)
Ενέργεια1149KJ  
/277kcal
345KJ  
 /83kcal
4.2%
Λιπαρά23g 6.9g9.5%
  εκ των οποίων κορεσμένα14g4.2g21%
Υδατάνθρακες1.7g0.5g0.16%
  εκ των οποίων σάκχαρα0.1g0g0%
Πρωτεΐνη17g5.1g11%
Αλάτι2g0.6g10%

Η Φέτα και το Κασέρι ΕΞΑΡΧΟΣ είναι πιστοποιημένα ως προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης. Η σημασία της κατοχύρωσης ενός προϊόντος ως Π.Ο.Π είναι η εγγύηση ποιότητας και παράδοσης του τόπου καταγωγής του.

 

Στην περίπτωση της Φέτας και του Κασεριού, εγγυάται μεταξύ άλλων ότι: α) το τυρί παράγεται και ωριμάζει σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας, ακολουθώντας τον παραδοσιακό τρόπο επεξεργασίας, β) το γάλα προέρχεται αποκλειστικά από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα από ντόπιες ελληνικές φυλές, που ζουν και βόσκουν σε αυτήν την καθορισμένη γεωγραφική περιοχή, γ) απαγορεύεται η χρήση πρόσθετων για την ωρίμανση και το χρωματισμό του τυριού.

Πρόβατο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΥΣΗ
Προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) , σηματάκι

Τυροκομείο

Το τυροκομείο μας

Η πλούσια τυροκομική παράδοση
της Ελασσόνας με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Χωριό, κατσίκα, πρόβατο